Ark Linux - Install Problems

The place to post if you need help or advice

Moderators: ChrisThornett, LXF moderators

Ark Linux - Install Problems

Postby ggsinclair » Sat Jun 25, 2005 11:17 am

Hello!

I created an install disc using the ISO kindly supplied on this months mag.

Install goes ok until it tries to install the bootloader confirguration - then the install fails (no real explanation other than "error install" or something like that. It reboots automatically. I tried disabling usb / acpi as suggested but that didnt help.

Has anyone else had this problem?

Thanks.

Gordon
User avatar
ggsinclair
LXF regular
 
Posts: 233
Joined: Thu Apr 07, 2005 7:41 am
Location: Linlithgow, UK

RE: Ark Linux - Install Problems

Postby fingers99 » Sat Jun 25, 2005 5:03 pm

We really need to know what you mean by an "install disk".

You might like to try setting the bios to defaults and making sure that "non Plug and Play OS" is selected.
fingers99
LXF regular
 
Posts: 143
Joined: Thu Apr 07, 2005 6:15 pm

RE: Ark Linux - Install Problems

Postby nelz » Sat Jun 25, 2005 8:31 pm

The install disc is just that, a CD from which you install the distro. The ISO image is on the latest cover DVD.

I've not seen the problem you mention, test installs here worked fine, but fingers99's suggestion sounds worth trying.
"Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results." (Albert Einstein)
User avatar
nelz
Site admin
 
Posts: 8524
Joined: Mon Apr 04, 2005 11:52 am
Location: Warrington, UK


Return to Help!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests